1. MARR

  2. Contenuto della pagina
  3. Menu principale di navigazione
  4. Footer
MENU
HU EN IT
Contenuto della pagina

Rovarírtószerek széles választéka

Fedezd fel különböző termékeinket, amelyekkel egyaránt védheted magad és otthonod a rovarok okozta kellemetlenségektől!

A neves japán Fumakilla Limited cég által 1963-ban útjára indított Vape márka mára világszerte ismert és kedvelt, a különböző rovarok elleni hatékony védelem szinonimája.
Modern laboratóriumokban végzett kiterjedt tudományos és technológiai kutatásoknak köszönhetően a VAPE márka azonnali hatékonyságú termékek széles választékát kínálja, ezáltal a rovarölő szerek világában vezető szerepet tölt be.

ELEKTROMOS SZÚNYOGÍRTÓ KÉSZÜLÉK ÉS UTÁNTÖLTŐ FOLYADÉK

Elektromos készülékünk utántöltő folyadékkal óvja otthonod a közönséges és tigrisszúnyogok csípéseitől. Fedezd fel klasszikus utántöltő folyadékkal kapható elektromos szúnyogírtó készülék szettünket, mely utántöltő lappal egyaránt használható. A többféle illatban elérhető szúnyogírtó folyadék tökéletes választás lehet otthonod különböző szegleteibe.

 
 
 
 
 

ELEKTROMOS SZÚNYOGÍRTÓ KÉSZÜLÉK ÉS UTÁNTÖLTŐ LAPKÁK

Ikonikus szúnyogirtó lapkáink mindig is védték otthonod a szúnyogoktól. Fedezd fel elektromos szúnyogírtó készülékünk, amely szettben 10 darabos utántöltő lappal kapható. A készülék praktikusan utántöltő folyadékkal is használható.

Próbáld ki a klasszikus, menta, herbál és szagsemlegesítő illatban elérhető utántöltő szúnyogírtó lapokat.

 
 
 
 
 

ROVARÍRTÓ AEROSZOLOK

A különböző típusú repülő és csúszó-mászó rovarok, valamint a speciális, például darazsak, hangyák és poloskák elleni aeroszol választékunk hatékony védelmet biztosító permetszerek sorozata.

 
 
 
 
 

TESTRE FÚJHATÓ ROVARRIASZTÓK

Testre fújható rovarriasztó termékek széles választékát kínáljuk a közönséges és tigrisszúnyogok elleni hatékony és biztonságos védelem érdekében.

 

Fedezd fel választékunk: Az egész család számára alkalmas, növényi alapú összetevőkből készült Herbál családot, a kullancsok ellen is maximális védelmet biztosító Extra permetet és aeroszolt, a kifejezetten gyermekek bőrére kifejlesztett Kids permet, a közvetlenül ruhára is fújható Derm&dress spray-t, izzadásálló védelemért a Sport választékunk és nem utolsó sorban a 100%-ban növényi eredetű összetevőkből álló termékeink.

 
 
 
 

SPIRÁL

Szúnyogírtó spirál választékunk ideális a nyári esték hatékony és finom illatú védelembe burkolt eltöltéséhez. Fedezd fel a muskátli, levendula és citromfű illatokat.

 
 
 
 
 

CSAPDA ÉS CSALÉTEK

Ismerd meg csalétek és csapda termékkínálatunk, amelyekkel távol tarthatod otthonodtól a hangyákat, csótányokat és legyeket.