1. MARR

  2. Contenuto della pagina
  3. Menu principale di navigazione
  4. Footer
MENU
HU EN IT

A vállalatcsoport

Contenuto della pagina

A Coswell egy olasz családi vállalkozáscsoport, amely kozmetikai és szájápolási termékek, egészséges élelmiszerek, masstige és szelektív illatok, bőrápolás és kozmetikumok gyártására és forgalmazására szakosodott a tömegpiacon, parfümériákban és gyógyszertárakban.

A Coswell egy modern és innovatív vállalat, amely mindennapi tevékenységében egyesíti a gazdasági és társadalmi értékeket. Erősen hisz a helyi közösségek tiszteletben tartásában a fenntartható növekedés elérése és az összes érintett fél gazdasági, környezeti és társadalmi igényeinek kielégítése érdekében.

 

Gyártóüzemek

Incos Cosmeceutica Industriale

Incos Cosmeceutica Industriale

Az Incos Cosmeceutica Industriale a konszolidált ipari történelem modern evolúciója. A 2009. január 1-jén a Coswell -korábban Guaber - részeként alapított vállalat a modernitást ötvözi egy fiatalos partner dinamizmusával, miközben megőrzi a 1961-ben alapított történelmi anyavállalat tapasztalatát és megbízhatóságát.

TUDJON MEG TÖBBET

Az LCBeauty létesítmény

Az LCBeauty létesítmény

A 2010-ben alapított LCBeauty mára egy teljes értékű vállalkozássá vált. Több, mint 25 éves tapasztalattal és szakmai sikerekkel büszkélkedhet, köszönhetően az LCS (San Marino-i Kémiai Gyógyszerészeti Laboratórium) gyökereinek és a Guaber, Coswell és Eurocosmesi termékek széles választékának. Készen áll arra, hogy megfeleljen a mai kihívásoknak, és új szereplőként jelenjen meg a nemzeti és nemzetközi piacon.

FA.MA.C. International

FA.MA.C. International

A FA.MA.C International, amely a Doctor Aloe és Aloe Vera Benessere márkáival van jelen az olasz kereskedelemben, Aloe Verát gyárt, exportál és forgalmaz. Tevékenységét 1999-ben kezdte, amikor Bruno Mana doktor, a gyógynövénytechnikában végzett agronómus és a gyógynövények hatóanyagainak szakértője Venezuelába látogatott. Az utazás célja az volt, hogy elemezze az Aloe Vera termesztésére szánt területeket egy harmadik fél számára. Az Aloe termesztése időt és szakértelmet igényel, mivel egy kifejlett növény előállítása hosszú időt vesz igénybe, körülbelül 5-6 évet. A levél kezelését az első vágást követő négy órán belül meg kell kezdeni, mielőtt az oxidációs és erjedési folyamat végbemegy.