1. MARR

  2. Contenuto della pagina
  3. Menu principale di navigazione
  4. Footer
MENU
HU EN IT

Társadalmi felelősségvállalás

Contenuto della pagina

ANT Italia Onlus Alapítvány

ANT Italia Onlus Alapítvány

A Coswell különösen aktívan támogatja a társadalmi értékkel bíró projekteket: 2017-ben partnerséget kötött az ANT Italia Onlus Alapítvánnyal (Nemzeti Rákellenes Szövetség) a "Melanoma" projekt támogatására, melynek keretében preventív orvosi vizsgálatokat kínál alkalmazottainak. Továbbá partnerkapcsolatot alakított ki a L'Antonianoval is, segítve a munkába állását a humanitárius okokból menedékkérő bevándorlóknak, illetve támogatva más humanitárius menedéknyújtási projekteket.

Save a Child®

Save a Child®

A Coswell vállalat támogatja a SALVAUNBIMBO®, Iskolák a dzsungelben projektet.
A SALVAUNBIMBO® kezdeményezés azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a burmai, Karen és Rakhine államban éllő hányatott sorsú gyermekeknek, lehetővé téve számukra az iskolai oktatáshoz, egészségügyhöz, élelemhez, azaz a tudatos gyermekkorhoz való hozzáférést.
A projekt célja, hogy távolról védje és gondoskodjon nemcsak egy-egy gyermek életéről, hanem azok "padtársairól" is. Ez azt jelenti, hogy egész közösségeket támogatunk különböző módokon, annak érdekében, hogy tartós változásokat érjünk el több ezer gyermek életében.

Save a Child®

Emilia-Romagna mellett

Emilia-Romagna mellett

A Coswell aktív szereplő kíván lenni régiójában, különösen tekintettel a nehéz időszakokra, így hát minden alkalmazottnak lehetőséget biztosítunk két kezdeményezésben való részvételre:
• Fizetett önkéntesség: Azok, akik munkaidőben az érintett területekre kívánnak utazni önkéntes munkát végezni, megtehetik ezt havonta maximum 5 napban, és az állandó fizetésüktől sem esnek el.
• Adományok: Alkalmazottainknak lehetősége van egy napi bérüket átutalni egy, a Forlì-Bertinoro-i Caritas Diocesana számára nyitott bankszámlára, amely a térségben egy fontos kezdeményezést elősegítő szervezet az árvízkatasztrófák kezelésére. A cég ezután az összegyűjtött összeget megduplázza.

 
 
 
 

Végezetül, a cégcsoport megalapítása óta együttműködik a legnevesebb olasz egyetemekkel, köztük a ferrarai, bolognai, sienai és római egyetemekkel, valamint a Milánói Politechnikai Egyetemmel és számos alapítvánnyal.
(Veronesi Alapítvány, Egészségtudományi Alapítvány, Aidi - Olasz Fogászati Higiénikusok Szövetsége)