1. MARR

  2. Contenuto della pagina
  3. Menu principale di navigazione
  4. Footer
MENU
HU EN IT

Olasz innovátorok

A Coswell támogatja a kutatást, a technológiai fejlesztést és az innovációs tevékenységeket, hogy egyre jobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat hozzon létre.
Termékeink minősége és biztonsága valódi küldetésünk, amelyet a termelési lánc valamennyi folyamatának állandó felügyelete révén nap mint nap megvalósítunk.

Kutatás & Fejlesztés

Kutatás & Fejlesztés

A vállalat politikáját és fejlesztési stratégiáit az állandó megújulás és kreativitás gondolata jellemzi; ez teszi a Coswellt olyan vállalattá, ahol a szabad és egyedülálló gondolkodásmóddal folytatott kutatások a vállalat piaci sikerét meghatározó eredményeket szülnek.

A Coswell termékei kiemelkednek teljesítményük, biztonságuk, minőségük és higiéniájuk miatt, és bizonyítják abbéli szándunkat, hogy megkülönböztessük magunkat versenytársainktól, köszönhetően együttműködéseinknek számos olasz egyetem kutatóintézetével.

Gyártás

Gyártás

Célunk a fogyasztó igényeinek teljes körű megértése annak érdekében, hogy az ötleteket hatékony és innovatív termékekké alakíthassuk, mindezt kiváló szakértelemmel, amit magasan képzett személyzetünk biztosít, folyamatos kutatásokkal a legfejlettebb technológiák terén, valamint a legelőrehaladottabb gyártási folyamatok alkalmazásával.

Ellátási lánc

Ellátási lánc

Valódi küldetésünk a termékek biztonsága és minősége, amit a gyártási lánc minden lépésének állandó felügyeletével érünk el: a nyersanyagoktól a félkész termékekig, a késztermékekig és a csomagolóanyagokig.

A vállalat négy minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, és olyan vállalati minőségbiztosítási rendszerrel működik, amely magában foglalja a termelés napi ellenőrzését az összes végtermék, a köztes szakaszok és a nyersanyagok mintavételezésével, kémiai-fizikai és mikrobiológiai elemzésével.

A Coswell Csoport laboratóriumai naponta több, mint 100 elemzést végeznek, tesztelve a termékstabilitást, a csomagoláskompatibilitást, a funkcionalitást, a hatékonyságot és a biztonságot az egész életciklus során a gyártási láncban. Egy hatékony technikai-jogi szolgáltatás, folyamatos kapcsolatban az Egészségügyi Minisztériummal és a kereskedelmi szervezetekkel (UNIPRO és AIIPA) biztosítja a nemzeti és nemzetközi előírások folyamatos frissítését a gyártás minden pillanatában, beleértve a címkézést és a termékekre vonatkozó állításokat is.

TANÚSÍTVÁNYOK

A Coswell Tuv Italia által tanúsított vállalati minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, amely megfelel az UNI EN ISO 9001:2015, UNI EN ISO 13485:2021 szabványoknak.

Az irányítási rendszer megfelel az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDR 2017/45 rendelet követelményeinek is. A Coswell az Organismo Notificato Eurofins terméktesztelő olaszországi szervezetével CE-jelöléssel is rendelkezik.

A vállalat ipari szabványokkal való összhangba hozásának folyamata a mérlegelés és a fejlesztés időszaka volt, és minden terület optimalizálásához vezetett, különös figyelmet fordítva azokra a tevékenységekre, amelyek eredménye befolyásolja az ügyfélnek kínált termék és szolgáltatás minőségét.

A Coswell valamennyi termékének és márkájának tervezése és gyártása tanúsítvánnyal rendelkezik.
A Coswell gondoskodik a Decreto Legislativo 81/08-ban meghatározott biztonsági előírások alkalmazásáról is, biztosítva, hogy folyamatosan az egyre magasabb szintű munkahelyi biztonság és higiénia érdekében dolgozzunk.

Menedzsment rendszer tanúsítvány

ISO 9001

Nemzetközileg elismert standard referencia a minőségbiztosításhoz minden olyan szervezet számára, amely egyszerre kíván megfelelni:
- a belső folyamatok hatékonyságának és eredményességének növelésére irányuló igénynek- mint szervezeti eszköz a célok eléréséhez.
- a versenyképesség növelésének a piacon az ügyfelek elégedettségének és lojalitásának javításával.
Az ISO 9001 elsődleges célja az ügyfelek elégedettségének növelése a kínált termékekkel és szolgáltatásokkal, valamint az üzleti teljesítmény folyamatos javítása. Emelett lehetővé teszi a tanúsított vállalat számára, hogy biztosítsa ügyfeleit arról, hogy az áruk és szolgáltatások minőségét fenntartja és idővel javítja.

Medical Devices Management System Tanúsítvány

ISO 13485

A világszerte erősen szabályozott környezetben az ISO 13485 fő célja az orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírások globális szabványosításának elősegítése. Ez tehát egy önkéntes szabvány, amely az orvostechnikai eszközök gyártásának és forgalmazásának minőségére vonatkozó különböző rendszerekre és szabályozásokra vonatkozik, az egyszerű gézektől a legfejlettebb képalkotó diagnosztikai eszközökig vagy a minimálisan invazív sebészeti műszerekig.

Az ISO 13485 az orvostechnikai eszközipar minőségirányítási rendszereinek nemzetközileg elismert szabványa. Minden olyan szervezetnek szól, amely orvostechnikai eszközök tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, telepítésével és műszaki támogatásával vagy az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

Márka tanúsítványok

VEG és BIO tanúsítvánnyal rendelkező termékek

ICEA COSMOS és CCPB

Az Incos és a Coswell termékei és szolgáltatásai VEG és BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek az etikai és környezetvédelmi normák tekintetében. A VEG- és BIO-tanúsítványok javítják a vállalat termelését és kínálatát, és a zöld gazdaság, valamint a fenntartható és etikus piaci pozíció felé irányítják. A tanúsítások és ellenőrzések akkreditáltak és meghatározott protokollok szerint zajlanak, amelyek kötelező vagy önkéntes szabványokra hivatkoznak.

Márka tanúsítványok

Orvostechnikai eszközök

CE-jelölés

A CE-jelölés igazolja, hogy a termék megfelel az európai orvostechnikai eszközre vonatkozó európai szabályozás általános biztonsági és teljesítménykövetelményeinek (GSPR), ami az eszközök Európai Unióban történő forgalomba hozatalának jogi feltétele.

Cosmetic Product Management System Tanúsítvány

ISO 22716

Az ISO 22716 a legfontosabb nemzetközi dokumentum, amely a kozmetikai termékeket gyártó vállalatok helyes gyártási gyakorlatának alkalmazására vonatkozó elveket állapítja meg, és az 1223/2009/EK rendelet 8. cikkében foglalt rendelkezések alkalmazásának szabványa.

Az ISO 22716 szabvány a kozmetikai termékek gyártási, ellenőrzési, tárolási és szállítási folyamataira vonatkozik. Nem vonatkozik azonban a kutatás-fejlesztési és termékforgalmazási tevékenységekre.

Márka tanúsítványok

Food Product Management System Tanúsítvány

HACCP

Az élelmiszerek megfelelő elkészítése és kezelése manapság az élelmiszeripar, valamint az ételkiszolgálásban részt vevők számára is elsődleges fontosságú. E tekintetben az INCOS önellenőrzési rendszert alkalmaz, a jogi kötelezettségeknek és a HACCP protokoll előírásainak megfelelően.
A csoport betartja a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) rendszert, amely lehetővé teszi az önellenőrzés ésszerű és szervezett alkalmazását. A HACCP a teljes termelési folyamat gondos értékelésével szabályozza az agrár-élelmiszeripari láncot a gazdaságtól az asztalig. Meghatározza az élelmiszeripari vállalkozásban előforduló kémiai, biológiai és fizikai veszélyeket, a kockázatot okozó kritikus szakaszokat, a kritikus kérdések elfogadási határértékeit, a kritikus kérdések ellenőrzés alatt tartásának és a kockázatok megelőzésének módját, az elfogadott megoldások ellenőrzésére szolgáló eljárásokat, valamint a dokumentációt, amellyel a vállalkozásnak rendelkeznie kell az élelmiszerbiztonság szempontjából.

Márka tanúsítványok

Kosher Tanúsítvány

Kosher

A kóser a hagyományos zsidó törvények által meghatározott étrendi irányelvek sorozata.
Egy kóser tanúsító ügynökség által végzett ellenőrzési eljárást követően az INCOS megkapta a kóser tanúsítást. Az ügynökség felügyeli az élelmiszerek előállítását annak érdekében, hogy azok kóserek legyenek, azaz megfeleljenek a zsidó élelmiszerekre vonatkozó szabályoknak.
Az ügynökség képviselője gyakori és rendszeres, előre be nem jelentett látogatásokat tesz a létesítményben, hogy meggyőződjön arról, hogy nem történt-e olyan változás, amely veszélyeztetné a kóser státuszt.

Márka tanúsítványok

Halal Tanúsítvány

Halal Italia

Néhány INCOS termék megkapta a Halal tanúsítványt, amely igazolja, hogy a receptúra és a gyártási folyamatok nem törvényes összetevők nélkülözik az iszlám tanításnak megfelelő összetevőket. Az INCOS figyelmet fordít minden fogyasztóra és sajátos etikai-vallási igényeire. Az INCOS által elfogadott nemzetközi Halal előírásokat és a kapcsolódó eljárásokat a Halal Italia tanúsító szervezet ellenőrzi, hogy a termékek a lehető legszélesebb körben elérhetőek legyenek. Ez egy önkéntes minőség-, ellátási lánc- és terméktanúsítás, amely mindig összhangban van a kozmetikai iparra vonatkozó hatályos olasz és európai szabályozásokkal.
A Halal Italia jelölésnek, mint minden tanúsító jelölésnek, az a funkciója, hogy a fogyasztók számára azonnal felismerhető legyen, egyben a megbízhatóság garanciája.

Márka tanúsítványok