1. MARR

  2. Contenuto della pagina
  3. Menu principale di navigazione
  4. Footer
MENU
HU EN IT

A Coswellnél dolgozni lehetőség.

Folyamatosan keressük a haladó gondolkodású, motivált munkavállalókat, akik szívesen megosztanák velünk szakmai tapasztalataikat.

Contenuto della pagina

Együtt növekedni

Miért a Coswell?

A Coswell olyan forradalmi termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek javítják a fogyasztók életminőségét.

Mi egy olasz vállalat vagyunk, és termékeink 90 százalékát Olaszországban állítjuk elő. Hiszünk a függőlegesen integrált üzleti modellben, ahol a termékeket a Csoport vállalatai tervezik, fejlesztik ki, iparosítják és forgalmazzák.

Figyelünk az üzleti fenntarthatóságára, hiszünk a körforgásos gazdaságban, illetve társadalmi és gazdasági értékeket egyesítünk mindennapi tevékenységeinkben.

Hiszünk az emberekben és büszkék vagyunk minden munkatársunkra. Megvan az ambíciónk, hogy minőségi munkakörnyezetet, előrelépési lehetőségeket kínáljunk nekik illetve esélyt, hogy aktívan résztvehessenek innovációs folyamatainkban.

Mindig keressük a haladó szemléletű és elszánt embereket, akik szívesen megosztják szakmai tapasztalataikat velünk az üzleti tevékenységeink megújítása érdekében.

 

Az Akadémia a házon belüli továbbképző és menedzsment iskolánk.

Számos képzésünk kifejezetten az aktuális projektjeinkhez kapcsolódik, a környék vezető üzleti iskoláival együttműködve.

Tananyagainkat professzionális továbblépési lehetőségnek tekintjük, és fejlesztési kezdeményezéseink közvetlenül kapcsolódnak a vállalatban tapasztalható különböző szakmai fejlődési szakaszokhoz.
Az Akadémia célja a csapatmunka elősegítése, valamint a technikai, vezetői és digitális készségek fejlesztése, hogy az egyes személyek tudása összhangban legyen a szakmai, személyes és üzleti fejlődéssel.

 

Executive Master's Program középvezetők számára

AGeneral Management Advanced Program , a Bologna Business School együttműködésével célul tűzte ki a középvezetői kompetenciák fejlesztését, azokkal a készségekkel és tudással, amelyek szükségesek a csapatban való munkához illetve a több szervezeti egységet érintő projektek kezeléséhez.

Welcome Training

A program az újonnan felvett fiatal munkavállalók számára készült és a Coswell modell jellegzetes készségeinek átadását és megerősítését célozza meg. Célja, hogy a karrierút kezdetétől fogva erősítse a csapatban való munkára és a szervezeti egységeken átívelő együttműködésre való hajlandóságot.

Marketing & Sales Akadémia

Az Akadémia olyan speciális, kifejezetten a Marketing és Értékesítés területére összpontosító kezdeményezéseket kínál, amelyek segítik a résztvevőket ezen a területen való fejlődésükben és szakmai előrehaladásukban.

 
 

Fenntartható Mobilitási Bónusz

A Coswell aktív résztvevője a környezetvédelmi kezdeményezéseknek és ösztönzi a fenntartható közlekedési eszközök használatát a munkába járáshoz: vállaljuk, hogy támogatjuk azon munkavállalók összköltségének 50 százalékát, akik a közösségi közlekedést választják az irodába való utazáshoz.

Így minden munkatársunk együttesen járulhat hozzá a környezet védelméhez!

Szülői gondoskodás és jólét

A Coswell még nagyobb boldogságot és nyugalmat szeretne nyújtani azoknak, akik egy kisgyernek érkezésével új kalandra indulnak. Ennek érdekében létrehoztunk egy vállalati jóléti programot, amely a családok támogatására irányul.

Minden újdonsült szülőnek baba bónusz jár a gyermek születése után, emellett és a munka és a család egyensúlyának megkönnyítése érdekében .jelentős havi hozzájárulást. kapnak azok, akik gyermeküket (gyermekeiket) beíratják a bölcsődébe.

Szolidaritási Alap

A Coswell közel áll a munkavállalóihoz, és létrehozott egy vállalati szolidaritási alapot, amely nehéz helyzetekben pénzügyi támogatást nyújt azoknak, akiknek erre szükségük lehet.

Mentális egészség

A Coswell diszkréten és tisztelettudóan gondoskodik munkavállalóiról azzal, hogy azok számára, akiknek erre szükségük lehet, elérhetővé tesz egy munkapszichológust, aki nehéz helyzetek esetén támogatást nyújt a felmerülő érzelmi állapotok megértéséhez és kezeléséhez. Egyetlen célunk van: az egyéni jólét elősegítése és javítása.

Mosodai szolgáltatás

A Coswell aktiválta a My Best Wash! mosodai szolgáltatást!
Munkavállalóink elhozhatják ruháikat, hogy a vállalatnál egy erre a célra kialakított helyiségben mossák és vasalják ki őket, így időt takaríthatnak meg, és nem kell személyesen elmenniük a mosodába.

Egészség megőrzés

A Coswell rendszeresen szervez és kínál minden alkalmazottjának orvosi vizsgálatokat és preventív szűrővizsgálatokat, például bőrgyógyászati és kardiológiai vizsgálatokat stb.